Volg ons op instagram

@abouther_boutique

 

About

Vanuit mijn passie voor mode startte ik About Her, een gezellige boetiek voor de stijlvolle vrouw. Bij ons kan je terecht voor goede basisstuks, maar ook als je niet terugdeinst voor een fashionable look ben je aan het juiste adres. Bij About Her draait alles om zowel modieuze, als tijdloze kledij van goede kwaliteit en voor elke gelegenheid. Daarnaast hebben we de leukste schoenen en accessoires.

Wear something you like and go seize the day!

Om gepast advies te kunnen geven op maat van elke klant, volgde ik een opleiding tot styliste. Ik wil samen met de klant op zoek gaan naar een outfit waar zij zich goed in voelt en die aansluit bij haar persoonlijke stijl. Ik zie kledij als een vorm van zelfexpressie, je kan via outfits laten zien wie je bent.

Fashion is what you buy, style is who you are

De kracht van goede kledij mag volgens mij niet onderschat worden. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste outfit kan bijdragen tot een positief welbevinden en meer zelfvertrouwen. Je goed voelen in je kleren, dat is je goed voelen in je vel. Moet je daarom steeds de nieuwste modetrends volgen? Nee. Het is belangrijk om stuks te vinden waar jij je goed in voelt. Omdat we het bij About Her belangrijk vinden dat jij jezelf kan zijn, is er een grote variatie aan stuks en aan mogelijke combinaties die kunnen gemaakt worden.

Be YOUtiful

Hopelijk tot snel!

Felien Verdegem